FaeNet
2 minutes reading time (386 words)

Alto das Fadas - Een plek voor radical faeries in Portugal

*** versie in het [English] [Française] beschikbaar

 

Zoals sommigen van u wellicht hebben gehoord, hebben een aantal faeries van onze grote familie in het afgelopen jaar in dienst gestaan van de gemeenschap bij het zoeken naar een nieuwe plek voor een sanctuary in het zuiden van Europa, waarbij uitgebreide verkenningsmissies  hebben plaatsgevonden in de prachtige landen Spanje en Portugal.

Wel faeries van overal, er is nieuws! De plannen hebben zich snel ontwikkeld en we hebben veel zaken om te delen met jullie en om enthousiast over te raken!

In november van dit jaar struikelde tien van onze onverschrokken faeriefamilie, op zoek naar nieuwe faerieruimte in het zuiden van Europa,  op het magische land van Quinta da Sancha (Sancha's Farm) - een weelderige zuidgerichte vallei in Portugal, met uitzicht op het dorp Sortelha 2 km in de verte.Toen de groep zich op dit land begaf om de mogelijkheden als nieuwe faerieplek te verkennen, was de ervaring voelbaar. In tegenstelling tot de andere plaatsen die tijdens deze reis werden bezocht, voelde ze zich sterk verbonden met het land. De sterke energie werd door iedereen ervaren

Hun ervaring van deze plek en de diepe aantrekkingskracht ervan op hun hart heeft geleid tot het begin van de Alto das Fadas, een nieuwe plek voor de Radical Faeries die zoveel mogelijkheden biedt, waarvan er nog veel gedroomd of ontdekt moeten worden.

Alto das Fadas - letterlijk 'de feeënheuvel' - heeft een oppervlakte van 15 hectare en ligt in de regio Beira Alta in Portugal, op korte afstand van de Serra da Estrela (hoogste berg van Portugal, 2000 meter boven de zeespiegel en beschermd natuurgebied) en Serra da Malcata (een ander beschermd natuurgebied waar  de Iberische Lynx nog ronddwaald). Op dit vruchtbare golvende terrein is overvloedig water aanwezig en is er een microklimaat dat gunstig is voor agricultuur.

De waarnemende steward's van het project hebben onlangs een contract getekend om deze bijzondere plek voor het komende jaar te huren! En dit is de plek waar we u er alles over willen vertellen!

We hebben alle een document samengesteld met de meest actuele informatie die we op dit moment ter onze beschikking hebben. Je kan het hier bereiken.

Hopelijk worden jullie even enthousiast als wij en krijgen jullie zin om er deel van te zijn!

Met liefde,

Het stewardteam van Alto das Fadas

Alto das Fadas. Em que ponto estamos.

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://faenet.org/